Lansare Proiect

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
Proiect „Stagiul de practică - o șansă către succesul profesional”
Universitatea „Danubius” din Galaţi
Asociaţia „Centrul pentru Strategii şi Politici Europene” Constanţa


INVITAȚIE


Universitatea „Danubius" din Galaţi, în parteneriat cu Asociaţia „Centrul pentru Strategii şi Politici Europene” Constanţa, lansează în data de 28.07.2014, începând cu ora 15:00, la Hotel Flora din Mamaia, Constanţa, proiectul “Stagiul de practică - o șansă către succesul profesional” - POSDRU/161/2.1/G/135732.
Obiectivul general al proiectului este reprezentat de dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru 420 de studenți (150 specializarea economie, 200 specializarea drept şi 70 specializarea comunicare şi relații internaționale) în scopul creșterii inserții mai rapide pe piața muncii prin desfășurarea stagiilor de pregătire practică în regiunea Sud-Est. Proiectul se bazează pe o abordare integrată pentru a răspunde obiectivului de facilitare a inserției pe piața muncii, prin corelarea instrumentelor şi măsurilor personalizate pentru grupul țintă, precum informare, consiliere şi orientare profesională pentru o participare activă pe piața muncii pe termen lung
Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Conferința de lansare a proiectului “Stagiul de practică - o șansă către succesul profesional” - POSDRU/161/2.1/G/135732, în data de 28 iulie 2014, începând cu ora 15:00, la Hotel Flora din Mamaia, Constanţa.
La acest eveniment participă, alături de echipa beneficiarului care implementează proiectul, atât partenerul implicat în proiect, Asociaţia „Centrul pentru Strategii şi Politici Europene” Constanţa, cât și reprezentanți ai mediului academic și comunității locale.
Pentru orice informaţii pe această temă, precum şi pentru confirmarea participării dumneavoastră vă stă la dispoziţie dna. Iuliana Mihai, secretar, la adresa de email: mihai.iuliana@univ-danubius.ro sau la numărul de telefon: 0372.361.102.
Cu speranţa că programul vă permite să fiţi alături de noi, vă mulţumim anticipat


Conferința de lansare a proiectului

„Stagiul de practică - o șansă către succesul profesional”


28.07.2014


Interval orar

AGENDA


Luni, 28.07.2014

15:00

Welcome Coffee

Primirea invitaţilor şi participanţilor


15:30

Deschiderea oficială a Conferinţei de lansare a proiectului „Stagiul de practică - o șansă către succesul profesional”

- Prezentarea partenerilor din proiect: Dna. Cornelia Tureac;

- Alocuţiune de deschidere, Dl. Corneliu-Andy Puşcă, Rector al Universităţii „Danubius” din Galaţi;

- Alocuţiune de deschidere, Dl. Sorin Chiriţă, Coordonator al Polului Naţional de Creștere Constanţa.


16:00

Prezentarea proiectului şi a partenerilor din proiect

- Dna. Cornelia Tureac, manager al proiectului


16:30

Întrebări şi Dezbateri

Închiderea sesiunii de lucru

- Dna. Cornelia Tureac, manager al proiectului


17:00

Masa de prânz tip bufet